Despre noi

Dintotdeauna am iubit natura cu darurile ei.

Din 2007 am inceput sa practic terapii manuale care necesitau uleiuri si creme de masaj.  Mereu a fost o provocare sa găsesc uleiul cu  aroma potrivita. In acesti ani de experienta terapeutica, am cunoscut oameni  specialisti in diferite domenii, cu unii dintre ei legand prietenii, alaturi de care am pus bazele  unor produse pentru terapii.

Intr-o piata cu o concurenta  acerba indraznim sa va incredintam rodul muncii noastre, astfel ca, inainte de a achizitiona unul dintre produsele din gama noastra, vrem  sa ne cunosti pentru a fi convins ca vei face o alegere buna din toate punctele de vedere.

Numele meu este Ionut Raileanu, sunt fizioterapeut si terapeut pentru mai multe terapii complementare si  fondatorul metodei de tratament Reposturare. Impreuna cu o echipa formata din  farmacisti, medici, profesori universitari, terapeuti manuali si alături de familie, pentru ca apreciem puterea oamenilor și din dorința pură de a ajuta lumea să se vindece, am creat brandul Portrait. Brand care, isi spune povestea prin fiecare aroma de care vei fi invaluit la deschiderea sticlutei cu ulei.

Pentru a oferi unicitate produselor noastre, colaborma cu laboratoarele din celebra localitate Grasse, din Franta, cunoscuta ca fiind capitala mondiala a parfumurilor, astfel ca, la deschiderea fiecarui recipient vei gasi un produs de calitate superioara, cu un miros imbietor si persistent.

Lasa-te cuprins de povestea pe care o transmite fiecare aroma din gama noastra, si calatoreste pe taramurile celor mai deosebite parfumuri!